Istoria noastra

Istoria noastra

Parcursul de dezvoltare a unei afaceri in timp poate fi un indicator al profesionalismului, pregatirii si instruirii celor care o pastoresc. 

Pasii pe care noi i-am facut de-a lungul timpului in dezvoltarea afacerii noastre ne definesc si viziunea pe care o avem asupra modului in care am inteles sa ne extindem si mentine pe aceasta piata. O afacere necesita o continua supraveghere a ceea ce inseamna relatia cu clientii, de aceea noi ne-am prioritizat activitatea firmei pe continua relatie cu clientii, pentru a putea satisface si intelege necesitatile pietei.

 • 1998 Crearea unei retele solide de transport si logistica

  Am plecat la drum gandindu-ne ca o afacere puternica se bazeaza pe organizare si planificare de la bun inceput. Asigurarea unei logistici a fost prima noastra preocupare, stiindu-se ce greu este sa creezi un cadru propice dezvoltarii unei afaceri in transporturi de marfuri. Tot acest ansamblu operational a fost creat in timp. 

  Serviciile logistice cuprind un ansamblu de activităţi diverse. Dintre acestea transportul deţine o pondere semnificativă atât ca prezenţă, cât mai ales din punct de vedere a costurilor. Opţiunile unei firme faţă de transport sunt numeroase, dar diferite ca implicaţii: să aibă mijloace proprii de transport, să închirieze, să recurgă la firme specializate, să aleagă o anumită modalitatede transport etc. Toate acestea trebuie analizate într-un context specific, neputând fi date dinainte soluţii şablon.

 • 2004 Dezvoltarea flotei personale

  Din 2004 am inceput sa investim in crearea unei flote de transport care sa poata sustine cererea crescanda pentru serviciile noastre.

  Am inteles ca numai prin investitii in modernizarea afacerii noastre putem face fata unei piete in continua expansiune, atat din punct de vedere al cererii dar si al progresului tehnicii din domeniu.

 • 2006 Extinderea retelei de transport al marfurilor

  Urmatorul pas, a fost, probabil, si cel mai dificil. Extinderea retelei de transport in toata Europa a fost un real succes iar in scurt timp am devenit un partener de incredere pentru clienti din diferite tari.

  Modernizarile realizate la nivel de logistica si autovehicule de transport ne-au ajutat in anii urmatori sa dezvoltam la nivel european operatiunile de transport.

 • 2010 Am realizat 10 000 de transporturi internationale

  In 2010 am atins o cifra de care suntem mandri, 10.000 de transporturi cu produse livrate in Europa Centrala si de Vest in deplina siguranta. Aceasta realizare nu ar fi fost infaptuita fara o politica de afaceri orientata spre servicii de calitate si fara o monitorizare  permanenta a transporturilor aflate in desfasurare.

  De asemenea, relatia cu clientii a fost definitorie pentru atingerea acestei cifre, am pastrat si pastram mereu legatura cu clientii nostri si ne bucuram cand acestia ne dau calificative pozitive in relatiile de colaborare. Suntem bucurosi ca am putut sa ne atingem obiectivul intr-un timp relativ scurt.

 • 2016 Continuam sa ne extindem

  Planurile noastre de viitor privesc extinderea afacerii prin noi investitii in calitatea serviciilor pe care le oferim si in profesionalismul oamenilor nostri care lucreaza pentru dumneavoastra.

  Modernizarea mijloacelor operationale si de logistica este o continua preocupare pentru viitor, numai asa vom reusi in continuare sa oferim cele mai bune servicii, pastrand, in acelasi timp, o continua comunicare cu clientii nostri.